Denne siden benytter seg av informasjonskapsler for å anonymt analysere trafikken din på siden vår.

OK

Personvern og vilkår

Google

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger som vi lokalt lagrer. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Vi bruker Google Analytics til å finne ut hvilke sider på nordicmobilityconference.com som er mest interessante for deg samt sider som er urelevante. Google Analytics sender nettleseren din en informasjonskapsel (en cookie) som starter med «_ga». Sammen med statistikk om hvordan du bruker nettstedet vårt, sender vi en anonymisert IP-adresse som ikke kan spores til deg.

Vi henter også inn informasjon om hvem du er (alder, interesser, etc.), hvis du er logget inn med din Google-konto. Vi bruker aldri denne informasjonen til annet enn statistikk.

Svært mange nettsider bruker Google Analytics til å finne ut det samme som oss. Hvis du synes det er feil, finnes det mange måter å hindre dem å gjøre det (inkludert vårt nettsted), blant annet ved å bruke Googles eget verktøy.

Facebook

Nettstedet vårt benytter seg av informasjonskapsler gjennom Facebook Pixel. Dette gjør vi for å kunne tilpasse annonser i etterkant av ditt besøk på nettstedet vårt. Vi bruker disse informasjonskapslene for å presentere relevant innhold via Facebook sine plattformer, basert på hvilke sider du besøkte på nettstedet vårt nordicmobilityconference.com.

Om du ikke ønsker å bli sporet via Facebook Pixel på vårt nettsted, står du fritt til å laste inn tredjepartsløsninger som sperrer dette.

LinkedIn Insight Tag

Nettstedet vårt benytter seg av informasjonskapsler gjennom LinkedIn Insight Tag. Dette gjør vi for å kunne tilpasse annonser i etterkant av ditt besøk på nettstedet vårt. Vi bruker disse informasjonskapslene for å presentere relevant innhold via LinkedIn sine plattformer, basert på hvilke sider du besøkte på nettstedet vårt nordicmobilityconference.com.

Om du ikke ønsker å bli sporet via LinkedIn Insight Tag på vårt nettsted, står du fritt til å laste inn tredjepartsløsninger som sperrer dette.