Denne siden benytter seg av informasjonskapsler for å anonymt analysere trafikken din på siden vår.

OK

hvorfor

Hvorfor denne konferansen?

I de neste ti årene vil all mobilitet endre seg fullstendig. NMC viser deg mulighetene og lar deg møte potensielle nye partnere.

hvorfor
hvorfor

Nordic Mobility Conference tar for seg de store linjene for mobilitet, men viktigst av alt så tar den for seg mobilitet i Norden. Det handler om de utfordringene og mulighetene som du møter i dag, i morgen og i 2030. Du får viktige innsikter fra globale eksperter og de største produsentene. Ved å knytte sammen ulike fagområder og bransjer skaper man en økt forståelse av hvor vi er og hvor vi er på vei. Som ledende aktører på billån og forsikring i Norden, har If og Santander sett behovet for en konferanse som tar for seg konkrete problemstillinger knyttet til mobilitet på de nordiske markedene.

Hvorfor bli partner?

Som partner kommer du tett på de globale ekspertene og potensielle nye samarbeidspartnere.

hvorfor

Mobilitet i er i kontinuerlig endring og det bidrar til både utfordringer og nye muligheter. For å møte utviklingen innen mobilitet er det essensielt å være på riktig sted til riktig tid. Som partner med Nordic Mobility Conference vil du få vist deg og din bedrift frem på en unik arena. Du vil også komme tettere på potensielle samarbeidspartnere og de globale ekspertene enn noen andre. Du vil få innsikt i programmet og være med å utforme faglig innhold. Har du innsikter eller viktig kompetanse får du kanskje også muligheten til å bidra med workshops eller annet. Nordic Mobility Conference bringer potensielle samarbeidspartnere sammen på tvers av bransjer. Uansett om du er etablert selskap eller en startup så gir et partnerskap med NMC deg en unik mulighet til å tilegne deg ny innsikt, utvikle nye ideer og skape nye samarbeid.

Arrangert av:

Sponset av: